Borderlands 3 niet in ontwikkeling voor PS3 en Xbox 360

Wel voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Borderlands 3 komt alleen uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Dat maakt uitgever 2K Games bekend. Op dit moment is de ontwikkeling van de game nog in een vroeg stadium.

2K CEO Karl Slatoff meldt dat er gewerkt wordt aan nieuwe intellectuele eigendommen en vervolgen binnen succesvolle gamereeksen. "Wij kunnen onder andere bevestigen dat 2K en Gearbox Software een next-gen Borderlands ontwikkelen", aldus Karl Slatoff.

Vorige maand werd een oproep gedaan naar de grootste 'badass' in de gamesindustrie om het Borderlands 3-ontwikkelingsteam te versterken.

Op 27 maart komt Borderlands: The Handsome Collection voor PlayStation 4 en Xbox One uit. De bundel bestaat uit Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel! en alle downloadbare uitbreidingen. Tevens is het mogelijk om oude savegames over te zetten naar de nieuwe consoles.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier  |  marshalldejong

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread