Verwijderde Uplay-games toch weer te spelen

Staan als het goed is weer in je Uplay library.  

Ubisoft herstelt de games die het eind vorige maand uit een groot aantal Uplay libraries heeft verwijderd. Het bedrijf liet vorige week weten dat games werden verwijderd die met een gestolen creditcard waren gekocht.

Dit had tot gevolg dat games zoals Far Cry 4 en Assassin's Creed Unity uit de Uplay libraries van veel gamers verdwenen. Deze hadden de keys voor hun games gekocht via resellers zoals Kinguin en G2A.

Kinguin besloot daarop om gedupeerde spelers geld terug te geven.De website was zich niet bewust van het feit dat sommige van de door hun aangeboden keys illegaal waren verkregen.

Ubisoft heeft een statement afgelegd aan Eurogamer.net. De ontwikkelaar vertelt dat het alle keys die al door consumenten zijn geactiveerd weer herstelt. Ubisoft zegt ook bezig te zijn om soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Spelers worden aangeraden om in het vervolg hun keys te kopen bij 'vertrouwde retailers,' oftewel via Uplay of Steam zelf.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread