Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

I Am Bread ook naar iOS

'Later dit jaar' volgens Bossa Studios.

De broodsimulator I Am Bread komt naast de pc ook naar de iOS-toestellen. Een definitieve releasedatum is er nog niet. Ontwikkelaar Bossa Studios houdt het op 'later dit jaar' en wil eerst de pc-versie afwerken. Sinds 3 december is I Am Bread beschikbaar in Steam Early Access.

"I Am Bread voor de iOS krijgt al de nieuwe content die Bossa Studios aan de Steam Early Access-versie toevoegt," zegt de studio, "inclusief de grote update van deze week." Die update bevat onder andere een garage met allerlei nieuwe voorwerpen en manieren om 'goudbruin te worden'. Er komt ook een Cheese Hunt-modus met een nieuw type brood genaamd Crispbread.

In I Am Bread speel je "het prachtige verhaal van een boterham die een emotionele reis onderneemt om getoast te worden." Elke hoek van de boterham bestuur je met een andere knop. Je klimt op meubels of muren en je kan ook voorwerpen vastnemen.

Cover image for YouTube videoI am Bread - Gameplay Video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

I Am Bread

PS4, PC, Mac

Related topics
PC
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties