I Am Bread ook naar iOS

'Later dit jaar' volgens Bossa Studios.

De broodsimulator I Am Bread komt naast de pc ook naar de iOS-toestellen. Een definitieve releasedatum is er nog niet. Ontwikkelaar Bossa Studios houdt het op 'later dit jaar' en wil eerst de pc-versie afwerken. Sinds 3 december is I Am Bread beschikbaar in Steam Early Access.

"I Am Bread voor de iOS krijgt al de nieuwe content die Bossa Studios aan de Steam Early Access-versie toevoegt," zegt de studio, "inclusief de grote update van deze week." Die update bevat onder andere een garage met allerlei nieuwe voorwerpen en manieren om 'goudbruin te worden'. Er komt ook een Cheese Hunt-modus met een nieuw type brood genaamd Crispbread.

In I Am Bread speel je "het prachtige verhaal van een boterham die een emotionele reis onderneemt om getoast te worden." Elke hoek van de boterham bestuur je met een andere knop. Je klimt op meubels of muren en je kan ook voorwerpen vastnemen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread