TT Games werkt aan LEGO Marvel's Avengers

Komt uit na Age of Ultron.

TT Games werkt aan LEGO Marvel's Avengers, zo maakt Warner Bros. Interactive vandaag bekend. De game staat gepland voor de herfst van 2015, terwijl de aankomende Avengers-film vanaf april 2015 in de bioscopen draait.

Die film heet Avengers: Age of Ultron en sluit een belangrijk deel af van de verhaallijnen van de Marvel-films tot nu toe. Daarvoor komen superhelden als Iron Man, The Hulk, Captain America en Thor voor de tweede keer in dezelfde film samen.

LEGO Marvel's Avengers komt uit op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Nintendo 3DS, Wii U, Xbox 360 en Xbox One. Eerder speelde je ook al als de Avengers in LEGO Marvel Super Heroes.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread