Badland: Game of the Year Edition aangekondigd

Overzetting van iPad Game of the Year.

Ontwikkelaar Frogmind brengt Badland: Game of the Year Edition uit voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Het is daarmee de eerste keer dat Badland buiten mobiele apparaten wordt uitgebracht.

Badland kreeg in 2013 een Game of the Year-award van Apple. Naast een iOS-versie is er ook een Android, Blackberry en Windows Phone-variant. In de game stuur je een fladderend zwart beestje naar het einde van het level door langs obstakels te manoeuvreren.

Voor de consoleversie zijn de controls aangepast, zodat je dit keer ook achteruit kan vliegen. Daarnaast bevat de Game of the Year Edition vier keer zoveel content als de mobiele editie in eerste instantie deed. Er zijn 100 singleplayer-levels, 100 coöperatieve levels en 27 deathmatch-levels voor vier spelers tegelijk speelbaar.

Badland: Game of the Year Edition heeft ondersteuning voor cross-buy en cross-save. Je hoeft 'm dus maar één keer te kopen om hem op ieder PlayStation-platform te kunnen spelen. De game lanceert in de lenteperiode.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread