Co-op verhaalmodus Resident Evil: Revelations 2 enkel offline speelbaar

Capcom geeft details vrij.

De coöperatieve verhaalmodus van Resident Evil: Revelations 2 is enkel offline speelbaar, zo vertelt uitgever Capcom aan gameswebsite 4gamer.

De recent aangekondigde Raid-modus van de episodische survival-horror game is daarbij tijdens de lancering ook exclusief offline te spelen. Wel wordt daar later nog een onlinefunctie aan toegevoegd. Capcom heeft niet aangegeven of dit bij de verhalende co-op modus ook het geval is.

Daarnaast vertelt de uitgever dat de atmosfeer van de game gelijk staat aan klassieke titels uit het genre, waarbij je zonder wapens begint. Deel twee uit deze spin-off serie heeft daarbij qua verhaal niets te maken met deel één.

Onlangs werd bekend dat Resident Evil: Revelations 2 microtransacties gebruikt. Episode 1 uit de aankomende serie komt op 25 februari uit op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread