Halo: The Master Chief Collection krijgt binnenkort nieuwe patch

Matchmaking wordt wederom aangepakt.  

Ontwikkelaar 343 Industries laat weten dat Halo: The Master Chief Collection binnenkort een nieuwe patch krijgt. De update pakt onder andere matchmaking aan.

De volledige inhoud van de patch lees je op de Halo Waypoint-blog. Naast matchmaking worden ook de campagnes van verschillende Halo-games in The Master Chief Collection aangepakt. De update belooft ook de stabiliteit van de game te verbeteren.

Halo: The Master Chief Collection wordt al sinds de release geplaagd door problemen. Vooral de verschillende multiplayer-modi die de collectie rijk is blijken lastig om goed werkende te krijgen. De game heeft ondertussen al meerdere patches ontvangen.

Als compensatie voor dit leed heeft uitgever Microsoft spelers van The Master Chief Collection een gratis maand Xbox Live en een gratis downloadversie van Halo 3: ODST aangeboden.

Halo: The Master Chief Collection is sinds 11 november 2014 exclusief verkrijgbaar voor de Xbox One. De collectie bestaat uit remasters van Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 en Halo 4.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread