Total War: Warhammer per ongeluk onthuld

Skulls for the Skull Throne!

Ontwikkelaar The Creative Assembly heeft per ongeluk bekendgemaakt dat het aan een Total War-game in de Warhammer Fantasy-setting werkt. De informatie is gelekt dankzij een boek met Total War-illustraties.

Een gebruiker op Total War Center.Net heeft de tekst met daarin de onthulling online gezet. Mike Simpson van The Creative Assembly vertelt in het boek dat de studio werkt aan Total War: Warhammer. Uitgever Sega heeft tot dusver nog niet gereageerd op het lek.

The Creative Assembly verkreeg in 2012 de rechten voor het maken van een aantal games in het Warhammer-universum. Sega heeft toentertijd gezegd dat de licentie gebruikt wordt om games in de Warhammer Fantasy-setting te maken. Er is sindsdien geen informatie meer naar buiten gebracht over deze deal.

De ontwikkelaar heeft in de tussentijd niet stil gezeten. Zo is onder andere Rome 2: Total War en Alien: Isolation (review) uitgebracht. in februari komt bovendien Total War: Attila uit. Bruce zijn Total War: Attila preview lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread