Releasedatum Pillars of Eternity bekendgemaakt

Old school RPG komt uit in maart.  

Pillars of Eternity komt op 26 maart aanstaande uit, zo maakt Obsidian Entertainment bekend. De game zou eigenlijk al in de lente van 2014 uitkomen, maar is inmiddels twee keer uitgesteld.

De pc-RPG is gefinancierd met behulp van de crowdfundingsite Kickstarter. De ontwikkelaar haalde via deze weg ruim 4 miljoen dollar op voor de ontwikkeling van de game.

"Iedereen bij Obsidian heeft erop toegezien dat Pillars of Eternity de game wordt die we aan onze fans hebben beloofd", aldus Obsidian-baas Feargus Urquhart. "De feedback die we van onze Kickstarter-backers hebben ontvangen was eveneens van onschatbare waarde. We willen daarom ook alle fans bedanken voor de nuttige inbreng."

Uitgever Paradox Interactive is van plan om op 15 januari gameplay van Pillars of Eternity te streamen via het Paradox Twitch-kanaal. De livestream start om 22:00 uur Nederlandse tijd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread