Releasedatum voor Havoc-DLC Call of Duty: Advanced Warfare

Inclusief zombies.

Activision kondigt aan dat de eerste downloadbare uitbreiding voor Call of Duty: Advanced Warfare op 27 januari uitkomt. De content lanceert eerst op de Xbox One en komt later naar andere platformen.

Deze heet Havoc en je speelt er in als John Malkovich (Burn After Reading), Bill Paxton (Aliens), Rose McGowan (Charmed) en Jon Bernthal (The Walking Dead). De vier nemen het in nieuwe modus Exo Zombies mode op tegen zombies in exoskeletten.

Exo Zombies vertelt het verhaal van een zombie-uitbraak in de Atlas Corporation. De vier acteurs spelen in deze verhaallijn werknemers van Atlas die midden in de uitbraak terecht komen. De modus is coöperatief speelbaar met drie anderen.

Havoc bevat tevens vier nieuwe competitieve multiplayermaps: Core, Urban, Sideshow en Drift. Ook is er een nieuw wapen, de AE4 directed energy assault rifle.

De game zelf is sinds 4 november 2014 beschikbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Yvo's Call of Duty: Advanced Warfare review lees je op onze site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

FIFA 22 Web App en Companion App - Alle info die je nodig hebt

Alles over FIFA 22 Web App en Companion App dat je moet weten.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread