Goofy: 'Kingdom Hearts III uit in 2015'

Gawrsh! Maar Square Enix zegt nee.

De stemacteur van Goofy verklaart op Twitter dat Kingdom Hearts III nog in 2015 uitkomt. Uitgever Square Enix geeft echter aan dat de releasedatum nog niet is vastgesteld.

Bill Farmer gaf als antwoord op een vraag van een fan dat al zijn teksten voor de game inmiddels zijn ingesproken, en dat Kingdom Hearts III staat gepland voor 'ergens dit jaar.'

De tweet in kwestie is verwijderd nadat Square Enix zich ook in de Twitter-discussie mengde. Nu zegt ook Bill: "De releasedatum voor Kingdom Hearts III is nog niet aangekondigd."

Kingdom Hearts III is in ontwikkeling voor de PlayStation 4 en Xbox One. Sinds 2013 is bekend dat er officieel aan de titel wordt gewerkt, onder de hoede van regisseur Tetsuya Nomura. Hij werkte destijds ook aan Final Fantasy XV, de game die nu bijna een decennium in ontwikkeling is. Hajime Tabata heeft het overgenomen, waardoor Nomura zich volledig kan focussen op de nieuwe Kingdom Hearts.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread