Anime-streamingdienst Crunchyroll nu ook op Wii U

Kijk Naruto een uur nadat het is uitgezonden in Japan.

Nintendo maakt bekend dat de anime-streamingdienst Crunchyroll vanaf vandaag ook beschikbaar is op de Wii U. Crunchyroll biedt de nieuwste anime-afleveringen aan inclusief ondertiteling, soms al een uur nadat ze in Japan op televisie zijn uitgezonden.

De applicatie is gratis, maar om afleveringen in HD te streamen is een abonnement vereist. Je hebt dan ook toegang tot het volledige aanbod van meer dan 25.000 afleveringen. Daar betaal je 4,99 euro in de maand voor.

Op Crunchyroll staan onder meer afleveringen van langlopende series als Naruto Shippuden en Fairy Tail, maar ook meer recente als Parasyte en Sword Art Online II. Als je het eerst eens wil proberen, is er een proefabonnement van twee weken af te sluiten.

cr

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread