Verander binnenkort je naam in Minecraft

Maar wanneer?

In Minecraft kun je binnenkort je gebruikersnaam veranderen, zo meldt ontwikkelaar Mojang op een supportpagina.

Er is nog geen releasedatum vrijgegeven voor deze optie, vertelt de studio. "We ondersteunen tot dusver nog niet het veranderen van je naam, maar dit staat wel gepland voor de toekomst. We hebben er nog geen datum aan vastgeplakt."

Het veranderen van je gebruikersnaam is volgens Mojang gratis en gelimiteerd tot enkele veranderingen binnen bepaalde periodes. De volledige lijst aan regels voor de optie vind je op de supportpagina.

Onlangs kondigden Mojang en Telltale Games een gezamenlijk project aan genaamd Minecraft: Story Mode. De eerste episode komt in 2015 uit op de pc, PlayStation-consoles, Xbox-consoles, Android-apparaten en iOS.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread