Releasedatum Assassin's Creed Unity - Dead Kings bekend

DLC vanaf 13 januari gratis beschikbaar.

De downloadbare uitbreiding Dead Kings voor Assassin's Creed Unity is vanaf 13 januari gratis beschikbaar voor de pc en Xbox One en vanaf 14 januari voor de PlayStation 4.

Dead Kings bevat een singleplayer-campagne in een nieuwe open wereld. In zowel singleplayer- als coöperatieve missies speel je additionele wapens, uitrustingen en outfits vrij. Die zijn vervolgens in zowel Assassin's Creed Unity als Dead Kings beschikbaar.

Het verhaal van Arno in Assassin's Creed Unity gaat verder in Dead Kings. Hij heeft Parijs verlaten voor Saint Denis, een mysterieuze stad waarin zich de graftombes van overleden Franse koningen bevinden. In de catacomben neemt hij het op tegen een groepering die de Raiders heet.

Deze content wordt zichtbaar als add-on in de PlayStation Store, Xbox One Marketplace en tevens op Uplay en Steam. In het in-game menu verschijnt eveneens een link.

Eerder al raakte bekend dat Patch 4 voor Assassin's Creed Unity uitgesteld is. Die verhelpt technische problemen voor de game. In ruil daarvoor biedt Ubisoft de Dead Kings-uitbreiding gratis aan.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread