Kung Lao keert terug in Mortal Kombat X

In een oudere vorm.

In Mortal Kombat X keert het personage Kung Lao terug om te vechten, zo blijkt uit een publicatie van een Fins tijdschrift.

De hoedengooier ziet er in het nieuwe deel van de vechtgame een stuk ouder uit. De titel speelt zich in verschillende periodes af volgens regisseur Ed Boon, wat één van de oorzaken kan zijn voor deze metamorfose.

In het tijdschrift spreekt het artikel over drie verschillende vechtstijlen van Kung Lao, die volgens Boon het meest gevarieerde van de game zijn. In alle drie de stijlen speelt de hoed van het personage een grote rol en wordt gebruikt om vijanden op afstand te houden, extra te beschadigen met messen of als schild af te weren.

Mortal Kombat X komt op 14 april uit op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. In Sanders Mortal Kombat X preview lees je hoe de game trouw blijft aan diens formule, maar ook enkele vernieuwingen introduceert.

lao

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread