Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Liefdadigheidsmarathon Awesome Games Done Quick 2015 van start

Week lang non-stop gamen voor goed doel.

Awesome Games Done Quick 2015 is van start gegaan. Tijdens de marathon worden games de komende week zo snel mogelijk uitgespeeld, non-stop.

Het evenement wordt live uitgezonden op Twitch. Het doel is om via donaties zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Prevent Cancer Foundation. Wanneer je doneert maak je ook kans op prijzen.

Over het algemeen worden retrogames als Mega Man, Castlevania en Pokémon gespeeld, maar ook meer recente titels als Dark Souls 2 en Rayman Legends. Het volledige schema vind je op de site van Awesome Games Done Quick 2015.

De finale vindt plaats op zondag 11 januari. Dan wordt afgesloten met The Legend of Zelda: Ocarina of Time, die naar verwachting binnen vijf uur wordt uitgespeeld.

Awesome Games Done Quick 2015 werkt dit jaar samen met Humble Bundle. De opbrengsten van de Humble Awesome Games Done Quick 2015 Bundle gaan ook naar de Prevent Cancer Foundation. Naast games bevat de bundel dit keer proefabonnementen voor Twitch en XSplit, waarmee je zelf games kan streamen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dark Souls II

Video Game

Rayman Legends

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties