Machinist en Astrologian onthuld voor Final Fantasy XIV: Heavensward

Samen met nieuw ras, Au Ra.

Square Enix maakt bekend dat de Final Fantasy XIV: Heavensward-uitbreiding twee extra Jobs krijgt naast de Dark Knight, Astrologian en Machinist. De uitgever onthuld dat tijdens het Fan Festival 2014-evenement voor de MMORPG Final Fantasy XIV: A Realm Reborn.

De Astrologian is een zogenaamde healer. Je taak in de groep is om iedereen in het leven te houden en dat doe je met deze Job door een kaartendeck in te zetten. De Machinist is juist een aanvallende Job. Met geweren en machines doe je schade van een afstandje.

Naast de Jobs is er in Heavensward voor het eerst een nieuw ras speelbaar, de Au Ra. Ze dragen hoorns en delen van hun lichaam zijn bedekt met schubben. De mannen zijn groot en gespierd, de vrouwen juist 'elegant en mysterieus.'

De level cap wordt verhoogd van level 50 naar 60 en als je in die regionen zit, kun je de nieuwe Alexander-dungeon in. Daarnaast is er nog een draak als mount te verdienen, waarmee je de wereld rond kan vliegen. Een fysiek beeldje daarvan zit inbegrepen in de Collector's Edition van Heavensward.

Final Fantasy XIV: Heavensward lanceert in de lente van 2015 als de eerste grote, betaalde uitbreiding voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn.

ff1
De Astrologian
ff2
De Machinist
ff3
De Au Ra

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread