Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gratis multiplayer DLC Dragon Age: Inquisition nu beschikbaar

Exclusieve Deluxe Edition DLC nu ook te koop.

BioWare heeft gratis DLC uitgebracht voor de multiplayer-modus van Dragon Age: Inquisition. De downloadbare content is beschikbaar voor alle versies van de game.

De add-on is getiteld Destruction en voegt een aantal scenario's aan de multiplayer-modus toe. Ook is het mogelijk om vijandige wilde dieren tegen het lijf te lopen in de nieuwe scenario's.

BioWare doet tevens de DLC die bij de Deluxe Edition van Dragon Age: Inquisition kwam in de verkoop. Gezamenlijk kosten deze add-ons zo'n tien dollar. Voor dit bedrag krijg je de Skyhold Throne, Red Hart Halla, Bog Unicorn, Dragon Age Multiplayer Deluxe Edition chests, de digitale soundtrack van de game en het Flames of the Inquisition-pakket.

Dragon Age: Inquisition is sinds 20 november beschikbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Carls Dragon Age: Inquisition review lees je op onze site.

Cover image for YouTube videoDRAGON AGE™: INQUISITION Official Gameplay Trailer – Multiplayer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dragon Age: Inquisition

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties