Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Devil May Cry remasters naar PlayStation 4 en Xbox One

Zie hier de trailer.

Capcom kondigt DmC Devil May Cry: Definitive Edition en Devil May Cry 4: Special Edition aan voor de PlayStation 4 en Xbox One.

De remaster-versie van DmC: Devil May Cry komt op 17 maart digitaal uit en bevat de originele game en alle downloadbare content. Daarnaast stelt de titel nieuwe modi en gameplaytoepassingen beschikbaar. De heruitgave loopt op 60 frames per seconde met een beeldresolutie van 1080p.

Oorspronkelijk lanceerde de game voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. De consoleversies draaiden tot nu toe op 30 frames per seconde. Het is de eerste Devil May Cry-game met een camera die zelf te besturen is en tevens de eerste die niet door Capcom zelf is gemaakt. Ninja Theory is er verantwoordelijk voor, het team achter Heavenly Sword en Enslaved: Oddysey to the West.

Devil May Cry 4: Special Edition komt uit in de zomer van 2015. De aankondigingstrailer zie je hieronder.

De originele game komt uit 2008. Je speelt er voornamelijk als nieuwkomer Nero, die met zijn Devil Bringer-aanval vijanden naar zich toe kan trekken. Soms vecht je daarbij tegen Dante, de hoofdrolspeler uit de andere Devil May Cry-games.

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Sander van Dalsum avatar

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Reacties