Final Fantasy X/X-2 HD Remaster duikt op voor PlayStation 4

UPDATE: Bevestiging!

UPDATE: Square Enix bevestigt Final Fantasy X/X-2 HD Remaster voor de PlayStation 4 op een persconferentie in Shanghai. Sony presenteert daar momenteel de spelcomputer voor de Chinese markt.

De uitgever verklaart tegenover Videogamer dat de PlayStation 4-versie van de RPG-compilatie wordt uitgebracht als fysiek product en als download in de PlayStation Store. Ook wordt er gesproken over exclusieve features, maar die blijven vooralsnog geheim.

ORIGINEEL: Final Fantasy X/X-2 HD Remaster is tijdelijk voor de PlayStation 4 te koop geweest in de Franse versie van de webwinkel van Square Enix. Het product is inmiddels verwijderd, maar is nog te bekijken als Google Cache-versie.

De compilatie is vooralsnog enkel aangekondigd en uitgebracht voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita. Square Enix zegt tegenover gamewebsite Germatsu niet in te gaan op geruchten, maar dat de uitgever de zaak wel onderzoekt.

Volgens de productbeschrijving komt de PlayStation 4-versie van Final Fantasy X/X-2 HD Remaster uit in de lente van 2015. De PlayStation 3- en Vita-versie zijn uit sinds maart 2014.

ff

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Sony en Microsoft stellen voorlopig geen gamereleases uit

Maar de gezondheid van de medewerkers is het belangrijkste.

Gerucht: Dit zijn de nieuwe playlists voor Call of Duty: Warzone

Spelen we weldra in teams van twee of vier?

Call of Duty: Warzone verhoogt prijzen loadout drops

Prijsstijging levert eerlijkere sessies op.

Sony vertraagt downloadsnelheid door coronacrisis

Moeilijke tijden vragen harde maatregelen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread