343 Industries stelt Halo: Spartan Strike uit

Repareren Halo: The Master Chief Collection heeft prioriteit.  

343 Industries stelt de releasedatum van Halo: Spartan Strike uit. Verwacht wordt dat de game nu in 2015 uitkomt. Halo: Spartan Strike stond oorspronkelijk voor 12 december 2014 gepland.

De ontwikkelaar geeft in een blogbericht op Halo Waypoint aan dat het verhelpen van de problemen omtrent Halo: The Master Chief Collection op dit moment prioriteit heeft. De game kampt al sinds de release met matchmaking-problemen.

343 Industries heeft tevens een nieuwe patch uitgebracht voor Halo: The Master Chief Collection. De patch probeert wederom de problemen rondom matchmaking te verhelpen. De volledige patch-notes lees je op de Halo Waypoint website.

Halo: Spartan Strike is een spirituele opvolger van Halo: Spartan Assault uit 2013. De game is net als zijn voorganger een zogenaamde twin-stick shooter. Halo: Spartan Strike is naar verwachting in 2015 beschikbaar voor de pc en tablets en telefoons met Windows 8.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread