The Legend of Zelda-bedenker Shigeru Miyamoto en regisseur Eiji Aonuma vertonen tijdens de Game Awards 2014 de eerste gameplaybeelden van The Legend of Zelda-game voor de Wii U.

In de video geven Miyamoto en Aonuma meer informatie over de nieuwe Zelda-game, die momenteel nog geen subtitel heeft. Zo is Link's vertrouwde paard Epona weer terug en wordt de GamePad gebruikt om de open spelwereld in kaart te brengen. En om mee te richten in de first-person modus. De Sailcloth keert tevens terug, waarmee je van grote hoogtes naar beneden kan glijden.

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar de game komt in ieder geval later uit dan de nieuwe Star Fox game voor de Wii U. Die game komt op zijn beurt weer later uit dan The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D voor de Nintendo 3DS, die in de lente van 2015 verkrijgbaar is.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Derek Taal

Derek Taal

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Meer artikels van Derek Taal