Zeldzame Samus-amiibo verkocht op eBay

Zo hoort ze er niet uit te zien.

Een zeldzame amiiboo van Samus Aran is op veilingsite eBay verkocht voor 2500 dollar (ongeveer 2000 euro). Normaal gesproken betaal je voor de NFC-figuurtjes van Nintendo 14,99 euro.

Deze Samus heeft echter een defect. Ze heeft namelijk twee raketarmen (blasters), in plaats van één. De amiibo zat nog in de originele verpakking.

De oorspronkelijke koper ervan laat aan Gamespot weten deze bijna open te hebben gemaakt, tot een vriend hem er op wees dat er iets niet klopte. Nadat hij een foto ervan op Reddit zette, bleek er veel interesse voor het figuurtje. Hij zette Samus dan ook op eBay en daar werd er in totaal 75 keer op geboden.

Amiibo zijn sinds kort ook verkrijgbaar in de Benelux. Je gebruikt de poppetjes met games als Super Smash Bros., Mario Kart 8 en Hyrule Warriors. Door ze op de NFC-reader van de Wii U GamePad te zetten, speel je unieke content in de games vrij.

samus

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread