Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bungie brengt Destiny Patch 1.1. uit

Update stelt sterkte exotische wapens bij.

Bungie heeft Patch 1.1 uitgebracht voor Destiny. De patch is voornamelijk bedoeld om de sterkte van bepaalde exotische wapens bij te stellen.

Bungie vertelt in de officiële patch notes dat exotische wapens 'gemaakt zijn om zeer krachtig te voelen'. De ontwikkelaar geeft tegelijkertijd aan dat sommige wapens op dit moment zo krachtig zijn dat ze de game uit balans halen. Om die reden is onder andere de Suros Regime auto rifle minder sterk gemaakt.

De patch brengt ook veranderingen aan wat betreft het verbeteren van exotische wapens en harnassen. Zo heb je nu geen Ascendant Shards of Energy meer nodig om je exotische voorwerpen te verbeteren. In plaats daarvan heb je nu zogenaamde Exotic Shards nodig. Deze kan je onder andere verkrijgen door exotische voorwerpen te ontmantelen.

Patch 1.1 komt net op tijd voor de release van Destiny-uitbreiding The Dark Below. Deze eerste grote uitbreiding komt op 9 december uit voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. PlayStation 4-bezitters die The Dark Below aanschaffen kunnen tevens rekenen op exclusieve content.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Destiny

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.
Reacties