Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Steam Exploration Sale is van start gegaan

The Evil Within, Lords of the Fallen en meer in de uitverkoop.

Valve is de Steam Exploration Sale gestart, waarbij duizenden pc- en Mac-games zijn afgeprijsd. De kortingen gelden van 26 november t/m 2 december en iedere dag worden er enkele titels uitgelicht die dan nog extra voordelig te koop zijn.

Bij de games van vandaag zitten er twee die nog maar net uit zijn, The Evil Within en Lords of the Fallen. Respectievelijk hebben ze tijdelijk een korting van 66 procent en 40 procent.

Watch Dogs, Don't Starve, Goat Simulator (inclusief MMO-update), The Long Dark, Counter-Strike: Global Offensive, Company of Heroes 2 en Civilization: Beyond Earth zijn ook dagdeals.

De dagdeals van gisteren zijn alleen vandaag nog op te pikken. Dat zijn The Wolf Among Us, Dead Island, Battleblock Theater, Crypt of the Necrodancer, Sinds of a Solar Empire: Rebellion, The Stanley Parable, Age of Mythology: Extended Edition, Injustice: Gods Among Us, Wargame: Red Dragon, FTL: Faster Than Light en The Vanishing of Ethan Carter.

In totaal zijn er 5659 games in de aanbieding. Wanneer een game deel uitmaakt van een serie, dan zijn de andere delen vaak ook goedkoper gemaakt. Nieuw is de 'aanbevelingen voor jou'-pagina. Daar zie je welke games van je wenslijst korting hebben en scroll je door games die je mogelijk interesseren. Dat gaat bijvoorbeeld op basis van populariteit, genre of de games die je al hebt.

Read this next