Dead Kings DLC voor Assassin's Creed Unity wordt gratis

Als compensatie voor "technische kwaliteit van de game."

CEO Yannis Mallat van Ubisoft maakt bekend dat de Dead Kings DLC voor Assassin's Creed Unity gratis wordt aangeboden "ter compensatie voor de technische kwaliteit van de game."

"Bij de lancering werd de kwaliteit van de game naar beneden getrokken door bugs en onverwachte technische problemen," zo schrijft hij op de website van Ubisoft. "Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden in naam van Ubisoft en het hele Assassin's Creed-team. Deze problemen verhinderden jullie om het volle potentieel van de game te ervaren."

"Om jullie te bedanken voor jullie steun, maken we de downloadbare content Dead Kings van Assassin's Creed Unity gratis voor iedereen. Spelers met een Season Pass mogen een extra game van Ubisoft gratis kiezen."

Mallat verklaart verder nog dat "we vandaag onze derde patch hebben uitgebracht. Dit herstelt problemen in verband met de stabiliteit, prestaties, matchmaking, gameplay en menu's van de game. We brengen nog verdere patches uit om andere problemen te verhelpen."

Hier lees je de Assassin's Creed Unity review van Jasper. Via deze link vind je dan weer de oplossingen voor alle Nostradamus Enigma raadsels.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread