Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dead Kings DLC voor Assassin's Creed Unity wordt gratis

Als compensatie voor "technische kwaliteit van de game."

CEO Yannis Mallat van Ubisoft maakt bekend dat de Dead Kings DLC voor Assassin's Creed Unity gratis wordt aangeboden "ter compensatie voor de technische kwaliteit van de game."

"Bij de lancering werd de kwaliteit van de game naar beneden getrokken door bugs en onverwachte technische problemen," zo schrijft hij op de website van Ubisoft. "Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden in naam van Ubisoft en het hele Assassin's Creed-team. Deze problemen verhinderden jullie om het volle potentieel van de game te ervaren."

"Om jullie te bedanken voor jullie steun, maken we de downloadbare content Dead Kings van Assassin's Creed Unity gratis voor iedereen. Spelers met een Season Pass mogen een extra game van Ubisoft gratis kiezen."

Mallat verklaart verder nog dat "we vandaag onze derde patch hebben uitgebracht. Dit herstelt problemen in verband met de stabiliteit, prestaties, matchmaking, gameplay en menu's van de game. We brengen nog verdere patches uit om andere problemen te verhelpen."

Hier lees je de Assassin's Creed Unity review van Jasper. Via deze link vind je dan weer de oplossingen voor alle Nostradamus Enigma raadsels.

Cover image for YouTube videoAssassin’s Creed Unity TV spot Trailer [UK]

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed: Unity

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties