Call of Duty: Advanced Warfare op PS3 en Xbox 360 krijgt patch

Maar spelers melden nog fouten.

Activision heeft een patch voor Call of Duty: Advanced Warfare op de PlayStation 3 en Xbox 360 uitgebracht. Het is dezelfde patch die vorige week voor de huidige generatie spelconsoles uitkwam. Sommige spelers rapporteren echter nog problemen.

De update verhelpt onder andere dat marksman- en camo-uitdagingen na het bereiken van de Prestige-rank resetten. Door een andere fout traden spelers in een match in de spectator-modus toe. Ook de ping-meter moet nu weer correct vernieuwen en je kunt in een private match de eSports-regels gebruiken.

Op de community-site van Call of Duty melden sommige spelers echter dat hun game na die update vastloopt. De fout gebeurt vooral aan het begin of het einde van een multiplayer-match, en meestal op de PlayStation 3.

In de Call of Duty: Advanced Warfare review van Yvo lees je welke opvallende vernieuwingen de multiplayer gekregen heeft.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nathan Van Coillie

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread