Gratis DLC voor Middle-earth: Shadow of Mordor

Nieuwe skin, rune en uitdagingsmodus.

Monolith Productions biedt een gratis downloadbare uitbreiding aan voor Middle-earth: Shadow of Mordor. In dit pakket vind je een nieuwe skin voor je personage, een aanvullende Epic Rune en een uitdagingsmodus. De uitbreiding is beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Met de nieuwe skin sta je in de schoenen van Lithariel, een vrouwelijk personage uit de game. De nieuwe Rune geeft spelers een extra Last Chance tijdens pittige gevechten. De uitdagingsmodus maakt de game wat moeilijker. Hierin krijg je de opdracht om Orkleiders te vermoorden zonder gebruik te maken van je Wraith-krachten.

Middle-earth: Shadow of Mordor is beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf vandaag zijn ook de PlayStation 3- en Xbox 360-versies te verkrijgen. In Dereks Middle-earth: Shadow of Mordor review lees je wat hij van zijn avontuur vond.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kenneth De Muyt

Kenneth De Muyt

Redacteur  |  kennethDMT

Houdt van lange wandelingen op het strand, zonneschijn, explosies en mysterieuze tombes verkennen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread