Patch Halo: The Master Chief Collection uitgesteld

Problemen met matchmaking blijven duren.

343 Industries heeft een belangrijke patch voor Halo: The Master Chief Collection uitgesteld naar later deze week. Die stond eerst gepland voor woensdag. De Halo-compilatie kent al sinds de lancering op 11 november veel problemen, zoals een online component dat nauwelijks werkt.

"We stellen de patch uit om wat extra oplossingen toe te kunnen voegen", zegt 343 Industries in een bericht op het forum van de studio. "Meer informatie er over komt wat vroeger online."

Halo: The Master Chief Collection kent meer bugs. De singleplayer-modus slaat willekeurig levels over, voortgang wordt soms niet onthouden, het spel crasht af en toe en sommige gamers geven aan dat de game voor hen gewoon niet wil starten. Ook de online multiplayer werkt vaker niet dan wel.

Halo: The Master Chief Collection is sinds 11 november verkrijgbaar voor de Xbox One. De bundel bevat alle singleplayer- en multiplayerinhoud van Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2, Halo 3 en Halo 4. Halo 2 kreeg daarnaast ook een Anniversary-makeover, inclusief zes opnieuw gemaakte multiplayermaps. Een vaste releasedatum voor de volgende patch is er nog niet.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kenneth De Muyt

Kenneth De Muyt

Redacteur  |  kennethDMT

Houdt van lange wandelingen op het strand, zonneschijn, explosies en mysterieuze tombes verkennen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread