Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Patch Halo: The Master Chief Collection uitgesteld

Problemen met matchmaking blijven duren.

343 Industries heeft een belangrijke patch voor Halo: The Master Chief Collection uitgesteld naar later deze week. Die stond eerst gepland voor woensdag. De Halo-compilatie kent al sinds de lancering op 11 november veel problemen, zoals een online component dat nauwelijks werkt.

"We stellen de patch uit om wat extra oplossingen toe te kunnen voegen", zegt 343 Industries in een bericht op het forum van de studio. "Meer informatie er over komt wat vroeger online."

Halo: The Master Chief Collection kent meer bugs. De singleplayer-modus slaat willekeurig levels over, voortgang wordt soms niet onthouden, het spel crasht af en toe en sommige gamers geven aan dat de game voor hen gewoon niet wil starten. Ook de online multiplayer werkt vaker niet dan wel.

Halo: The Master Chief Collection is sinds 11 november verkrijgbaar voor de Xbox One. De bundel bevat alle singleplayer- en multiplayerinhoud van Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2, Halo 3 en Halo 4. Halo 2 kreeg daarnaast ook een Anniversary-makeover, inclusief zes opnieuw gemaakte multiplayermaps. Een vaste releasedatum voor de volgende patch is er nog niet.

Cover image for YouTube videoHalo 2 Anniversary Cinematic Launch Trailer [Official]

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Halo: The Master Chief Collection

Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Kenneth De Muyt avatar

Kenneth De Muyt

Redacteur

Houdt van lange wandelingen op het strand, zonneschijn, explosies en mysterieuze tombes verkennen.

Reacties