Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Far Cry 4 map maker ondersteunt geen multiplayer

Wordt misschien later nog toegevoegd.

De map maker van Far Cry 4 ondersteunt geen competitive multiplayer levels. Dat laat projectleider Alex Hutchinson weten.

Er is echter wel een mogelijkheid dat dit later nog wordt toegevoegd. "Ik regisseer de game, maar ben niet verantwoordelijk voor het budget of het tijdschema", zegt Hutchinson. "We blijven de game ondersteunen, dus hopelijk krijgen we het voor elkaar na de release."

De map maker van Far Cry 4 geeft je de optie om je eigen levels te ontwerpen. Daarbij kan je gebruik maken van vier verschillende modi: Assault (versla alle vijanden), Hunt (jaag op alle dieren), Outpost (neem een vijandelijke basis over) of Extraction (kom heelhuids van punt A naar punt B). Het is daarna mogelijk om je zelf-ontworpen levels met andere spelers te delen of creaties van andere spelers te downloaden.

De releasedatum van Far Cry 4 is op 20 november. De game is dan verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. In ons Far Cry overzicht lees je alles over de Far Cry-reeks.

Cover image for YouTube videoCome out as a king - Story trailer | Far Cry 4 [NL]

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Far Cry 4

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties