Gelekte beelden tonen first-person modus GTA V in actie

Update: alweer verdwenen!

UPDATE: De beelden zijn inmiddels verwijderd van YouTube.

ORIGINEEL: Er zijn enkele video's opgedoken die de first-person modus van Grand Theft Auto V tonen. Volgens leden van de GTA Forums zijn de beelden afkomstig van een Twitch-stream van de PlayStation 4-versie van de game.

Zo valt goed te zien dat Rockstar de auto's in Grand Theft Auto V heeft voorzien van gedetailleerde interieurs. De ontwikkelaar kondigde enige tijd geleden al officieel een first-person modus voor Grand Theft Auto V aan. De pc-, PlayStation 4- en Xbox One-versies beschikken allen over deze functionaliteit.

Grand Theft Auto V komt op 18 november uit voor de PlayStation 4 en de Xbox One. De pc-versie is vanaf 27 januari 2015 verkrijgbaar. Rockstar kondigde onlangs aan dat de GTA Online Heist-missies binnenkort te spelen zijn. Tot dan kunnen we aan de slag met de GTA 5 cheats natuurlijk.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread