Eerste gameplaybeelden Halo 5: Guardians getoond

Bčta begint op 29 december.

343 Industries heeft de eerste gameplaybeelden van Halo 5: Guardians getoond. Dat doet de studio in een videodocumentaire. Daarnaast bevestigt de ontwikkelaar ook dat de multiplayerbèta van de game op 29 december begint. De test duurt drie weken, bevat zeven maps en drie verschillende modi.

De gameplay van Halo 5: Guardians is op veel vlakken vernieuwd. De Master Chief kan nog altijd sprinten zoals in Halo 4, maar tijdens het sprinten herladen zijn schilden niet meer. Wil je jezelf sneller uit de voeten maken, dan kun je ervoor kiezen om stuwraketten te gebruiken. Die geven je een korte snelheidsboost in de richting waarin je beweegt.

Spartanen die zich boven hun tegenstanders bevinden kunnen gebruikmaken van een nieuwe actie: de ground pound. Bij het landen creëer je een dodelijke schokgolf. Daarnaast is ook het inzoomen met wapens aangepast. Het systeem lijkt meer op dat van Call of Duty, maar de mobiliteit en precisie van de spelers worden ten alle tijden bewaard.

De bètatest van Halo 5: Guardians is speelbaar in een 720p-resolutie en draait op 60 frames per seconde. Voor de uiteindelijke versie van de game gaat 343 Industries nog altijd voor 1080p.

Halo 5: Guardians komt eind 2015 uit op Xbox One. Vanaf vandaag is ook Halo: The Master Chief Collection verkrijgbaar. Dat is een remake-bundel van alle vier genummerde Halo-games voor de Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kenneth De Muyt

Kenneth De Muyt

Redacteur  |  kennethDMT

Houdt van lange wandelingen op het strand, zonneschijn, explosies en mysterieuze tombes verkennen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread