Hearthstone-uitbreiding Goblins vs Gnomes aangekondigd

Uitbreiding voegt 120 nieuwe kaarten toe.

Blizzard heeft tijdens diens eigen gamebeurs Blizzcon de eerste grote uitbreiding voor Hearthstone: Heroes of Warcraft aangekondigd. De uitbreiding heet Goblins vs Gnomes en voegt 120 nieuwe kaarten aan de game toe.

Deze hebben allen een speciaal thema, namelijk de mechanische creaties van zowel de Horde als de Alliance. Ze zijn onder andere te winnen via Hearthone's Arena-modus. Het is ook mogelijk om de nieuwe kaarten met echt geld te kopen.

Goblins vs Gnomes komt volgende maand uit. Blizzard liet ook weten dat Hearthstone zelf vanaf december verkrijgbaar is voor Android-apparaten. De free-to-play kaartgame is al een tijdje uit voor de pc en iOS.

Blizzcon was goed voor meer nieuws. Zo werd bekend dat Blizzard een first-person shooter met de naam Overwatch aan het ontwikkelen is. Ook Starcraft II: Legacy of the Void werd er uit de doeken gedaan.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Survival horror game Summerford aangekondigd

Spirituele opvolger voor Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark?

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread