Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Vroege versie multiplayer-horrorgame The Flock zelf te proberen

Inschrijving open voor 'closed alpha.'

De Nederlandse studio Vogelsap start dit weekend met de 'closed alpha'-fase van The Flock, een horrorgame voor drie tot vijf spelers. Wanneer je jezelf daarvoor inschrijft, maak je kans een vroege versie van de game alvast zelf te proberen.

In The Flock start je met de andere spelers als een monster en probeer je als eerste de Carrier te vinden. Vervolgens is het de bedoeling dit lichtbaken zo lang mogelijk bij je te dragen, terwijl de andere spelers op je jagen om hem af te pakken.

De enige verdediging die je hebt, is de lichtstraal die je bij je draagt. Schijn je die op de andere spelers, dan moeten die doodstil blijven staan. Anders riskeren ze op te branden. Alleen in het donker kunnen ze vrij bewegen.

De gesloten alfafase is de komende tijd alleen in de weekenden te spelen, voor nog onbepaalde tijd. Inschrijven daarvoor doe je op de speciaal daarvoor ingerichte The Flock registratiesite.

Je hebt er overigens wel een Steam-account en een internetverbinding voor nodig, gezien het een online mltiplayergame is.

Cover image for YouTube videoThe Flock - Closed Alpha Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

The Flock

PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties