Details Season Pass The Crew bekend

Nieuwe voertuigen, meer missies en een PvP-modus.

De details van de Season Pass en de downloadbare content voor The Crew zijn bekend.

Vanaf januari 2015 wordt deze content voor The Crew beschikbaar gemaakt. Je kan aan de slag met vier verschillende Car Packs, nieuwe missies, een nieuwe PvP-modus, meer stickers en tuning kits. Bezitters van een Season Pass krijgen bij de release op 2 december toegang tot de McLaren 12C en de Ferrari 458 Speciale. Daarnaast krijg je n week eerder toegang tot alle vier de Car Packs.

De Extreme Car Pack bevat vier performance cars en is beschikbaar in januari. De Speed Car pack is verkrijgbaar in februari en bevat vier sportwagens. De Vintage Car Pack is verkrijgbaar in maart 2015 en bevat vier klassieke wagens. De Raid Car Pack is verkrijgbaar in april en bevat vier off-road voertuigen.

Bij elke Car Pack worden nieuwe missies beschikbaar gesteld die overeenkomstig zijn met het thema van de content. Elke pack is apart verkrijgbaar voor €6,99 of samen, als onderdeel van de Season Pass, voor €24,99.

De gesloten bta van The Crew is op dit moment in volle gang en loopt tot 10 november. In de The Crew preview van Carl lees je zijn hands-on met de 'CARPG'.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Derek Taal

Derek Taal

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Survival horror game Summerford aangekondigd

Spirituele opvolger voor Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark?

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread