Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

BioWare-baas ondervraagt fans over remake Mass Effect-trilogie

Maar laat niks los over mogelijke heruitgaven.

BioWare-baas Aaryn Flynn heeft op internetforum NeoGAF met fans gesproken over een mogelijke remake van de Mass Effect-trilogie. Hij heeft fans onder andere gevraagd wat zij graag in een remaster van de drie games willen zien.

Hoog op het verlanglijstje van de fans staan onder andere de mogelijkheid om de games met 60 Frames per seconde en in 1080p resolutie te spelen. Ook een gestroomlijnde invoeging van alle downloadbare content (DLC) in de games staat voor de fans hoog in het vaandel.

"Organische invoeging van DLC is absoluut iets wat ik zelf ook in gedachten had", zo schrijft Flynn. "Het moet lijken alsof de DLC altijd al onderdeel was van de game in kwestie".

Flynn heeft het in het gesprek ook over het aanpassen van de gevechtsbesturing van Mass Effect 1. "Het is in me opgekomen om de gevechtsbesturing van Mass Effect 3 in Mass Effect 1 te stoppen. Maar dat is een enorme klus. Er zijn bovendien fans die de besturing in Mass Effect 1 prefereren", aldus Flynn.

Flynn laat in een tweet weten dat BioWare nog geen nieuws heeft over een mogelijke heruitgave van de drie Mass Effect-games voor nieuwe consoles.

Meer over de game weten? Lees dan ons overzicht van alle Mass Effect Andromeda info die tot nu toe bekend is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect

PS3, Xbox 360, PC

Mass Effect 2

PS3, Xbox 360, PC

See 1 more

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties