The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D onthuld met Special Edition

Komt volgend jaar uit.

Nintendo werkt aan The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D voor de Nintendo 3DS, zo maakt het bedrijf bekend tijdens een nieuwe Nintendo Direct-uitzending.

zelda1

Het betreft een remake van The Legend of Zelda: Majora's Mask voor de Nintendo 64. De originele game lanceerde in 2000 en behaalde een cultstatus door diens duistere, surrealistische setting. Hierin krijg je drie dagen om de wereld van Termina te behoeden voor de neerstortende maan.

Nintendo maakt nog niet bekend wat er zoal nieuw is in de remake. Wel is duidelijk dat er opnieuw gekeken wordt naar de spelbalans. De uitdaging van het origineel blijft behouden, maar de gameplay wordt ook 'zo soepel mogelijk' gemaakt voor nieuwe spelers. Het origineel staat niet bekend als de meest toegankelijke Zelda-game, voornamelijk door de tijdlimiet die je wordt opgelegd.

In Europa komt The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D ook uit als Special Edition. De game zit dan in een stalen doosje en bevat daarnaast een dubbelzijdige poster en een speldje (pin badge).

Nintendo brengt de game in de lente van 2015 uit.

zelda2

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread