Share Play niet beschikbaar voor PS4-versie Call of Duty: Advanced Warfare

Gameplaybeelden worden automatisch gecensureerd.

Het is niet mogelijk om Share Play te gebruiken tijdens het spelen van Call of Duty: Advanced Warfare. Dat bericht gamesite Gamespot naar aanleiding van een aantal tests.

Alle gameplaybeelden die je via Share Play streamt, worden in het geval van Advanced Warfare automatisch gecensureerd. Gasten kunnen niet deelnemen aan jouw streams en dus ook geen gebruik maken van de mogelijkheid om de game 'gratis' te spelen.

Met Share Play kun je een game spelen zonder hem zelf in je bezit te hebben, door hem te streamen vanaf de console van een vriend. Dat kan in sessies van hooguit een uur.

Sony zei eerder nog dat Share Play beschikbaar is voor alle games die op het platform uitkomen, met uitzondering van games die de Move-controller gebruiken.

Uitgevers hebben echter de mogelijkheid om bepaalde delen van een game te 'censureren,' om zo te voorkomen dat belangrijke verhaalelementen uitlekken. Eerder deze week werd bovendien bekend dat Share Play restricties heeft in Duitsland.

Call of Duty: Advanced Warfare is inmiddels beschikbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread