Rockstar toont verschillen PS3/PS4-versie GTA5

Verbeterde draw distance en drukkere stad in beeld.

In de aanloop naar de lancering van Grand Theft Auto V toont Rockstar Games het grafische verschil tussen de PlayStation 3 en de PlayStation 4-versie. In een nieuwe video zie je beide versies zij aan zij.

Het vernieuwde San Andreas kent een verbeterde draw distance, waardoor je verder kunt kijken dan voorheen. Er zijn meer mensen tegelijk op straat en er zijn ook meer bomen en planten. Elke texture is daarnaast vervangen.

Sinds kort is bekend dat Grand Theft Auto V een first-person modus krijgt. San Andreas bekijk je daarmee door de ogen van de hoofdrolspelers.

Tevens zie je exclusieve content tegemoet wanneer je de PlayStation 3 of Xbox 360-versie al hebt en upgrade naar de huidige generatie spelcomputers. De releasedatum voor de PlayStation 4 en Xbox One-versie is 18 november. Op 27 januari komt de game ook uit op de pc.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread