Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX Collector's Edition bevat Heartless-knuffel

En de eerste remake.

Square Enix onthult vandaag de Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX Collector's Edition. Deze is tijdelijk en exclusief verkrijgbaar in de online winkel van de uitgever, maar alleen als je in Frankrijk, Amerika of het Verenigd Koninkrijk woont.

De bundel bevat zowel HD 2.5 ReMIX als de eerder uitgebrachte HD 1.5 ReMIX op twee losse cd's. Dat zijn in totaal vier Kingdom Hearts-games, opnieuw gebouwd voor de PlayStation 3.

HD 2.5 kent Kingdom Hearts 2 Final Mix en Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix, samen met een film van Kingdom Hearts Re:coded. HD 1.5 heeft Kingdom Hearts Final Mix, Kingdom Hearts Re:Chain of Memories en een film van Kingdom Hearts 358/2 Days.

De games zitten in een 'luxe doos' en worden geleverd met een 24 centimeter hoge Shadow Heartless-knuffel, een 30 pagina's tellend artbook en een speldje. De bundel kost 99,99 dollar.

De Heartless Shadow plushie is overigens ook los verkrijgbaar bij webwinkel Amazon. Daar betaal je er omgerekend zo'n 27 euro voor, inclusief verzendkosten. Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX komt op 5 december uit.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PS3
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties