GTA V op pc, PS4 en Xbox One heeft first-person modus

En nieuwe DualShock 4-functies.

De pc-, PlayStation 4- en Xbox One-versies van Rockstars Grand Theft Auto V krijgen een first-person modus. Dat nieuws maakte de ontwikkelaar vandaag bekend. In die modus kruip je in de huid van je personage, in tegenstelling tot het derdepersoonsstandpunt van de originele game. Spelers kunnen zelf beslissen wanneer ze welk camerastandpunt gebruiken.

Spelers van de PlayStation 4-versie kunnen gebruik maken van de extra functies van de DualShock 4-controller. Die licht rood en blauw op tijdens politie-achtervolgingen. De speaker in de controller dient als politieradio en smartphone. Via de touchpad kunnen spelers van wapen wisselen.

Pc-gamers krijgen ook een extraatje. Spelers gezegend met krachtige hardware kunnen de game in hogere resoluties spelen dan op de consoles. Rockstar ondersteunt resoluties tot 4K.

Grand Theft Auto V komt op 18 november uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. Pc-spelers moeten nog wachten tot 27 januari 2015. Waar we niet op moeten wachten is het gebruiken van GTA 5 cheats gelukkig.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread