Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Failbetter Games onthult Dragon Age: The Last Court

Onderdeel van de Dragon Age Keep applicatie.

Ontwikkelaar Failbetter Games kondigt browsergame Dragon Age: The Last Court aan.

Dragon Age: The Last Court is een browsergame die is gekoppeld aan de role-playing game Dragon Age: Inquisition en is binnenkort speelbaar via de Dragon Age Keep applicatie van ontwikkelaar BioWare. Dat is een interactieve collage die je vorm laat te geven aan je persoonlijke Dragon Age-verleden.

"In Dragon Age: The Last Court ben je de heerser van Serault: een excentriek leengoed in uiterste contreien van Orlais", schrijft Failbetter's Chris Gardiner. "Als Huntress of Scholar leid je jouw rijk door de meest cruciale periode van haar geschiedenis."

In de game beheer je de zaken van het hof en kies je een adviseur, een bodyguard, een handlanger en een geliefde. Het is aan jou om de zorgen van je burgers in acht te houden en de toekomst van je rijk te schapen.

Een concrete releasedatum is er nog niet gegeven, maar sommige YouTube-kanalen hebben wel alvast een Early Access van de game gekregen.

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dragon Age: Inquisition

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties