Bug Super Smash Bros. 3DS bant spelers voor 136 jaar

Nog geen bericht van Nintendo.

Sommige spelers van Super Smash Bros. for 3DS melden dat ze voor 136 jaar verbannen zijn van de online modus van de game.

Deze straf is het resultaat van een bug in Nintendo's geautomatiseerde 'anti-griefer' technologie. Dit is ontworpen om spelers te straffen die agressief specifieke spelers als doelwit kiezen in een groepswedstrijd.

Normaliter worden deze spelers verbannen voor maximaal vijftien minuten. Nu is naar buiten gekomen dat sommige spelers voor 71.582.030 minuten geen gebruik kunnen maken van de online modus van de game. Het is nog niet duidelijk waarom het dit specifieke nummer is, maar het gaat waarschijnlijk om een simpele fout in de programmeringscode die bepaalt voor hoe lang een speler moet worden verbannen.

Momenteel heeft Nintendo nog niet gereageerd op het probleem. Het is ook niet duidelijk hoe je dit probleem kunt omzeilen. Vooralsnog is het vermijden van de groepswedstrijden de enige manier om er zeker van te zijn dat je niet wordt verbannen.

Lees in de Super Smash Bros. 3DS review van Jasper hoe Nintendo een goede balans vind tussen fighter- en partygame. In de Super Smash Bros. 3DS guide van Randolf vind je de laatste tips om alle personages te unlocken.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lenne Kuin

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread