Een gelekte trailer van Call of Duty: Advanced Warfare wijst er op dat zombies wellicht terugkeren naar de first-person shooter-reeks van Sledgehammer Games.

In de trailer is te zien hoe een aantal EXO-suit soldaten aangevallen worden door wezens die lijken op zombies of geÔnfecteerden. Hoewel het direct doet denken aan de bekende zombiemodus uit de vorige Call of Duty-games is het nog niet zeker of ook ditmaal een aparte modus in de game te vinden is.

Een gelekte achievement van de game wijst er op dat het waarschijnlijk een onderdeel is van de Survival-modus. Dit zou betekenen dat het geen aparte modus is om zombies te doden, maar slechts een bonusmissie. Uitgever Activision heeft nog niet gereageerd op het gerucht, dus het is afwachten op een officiŽle bevestiging.

De trailer werd oorspronkelijk in een thread op Reddit geplaatst, maar is sindsdien offline gehaald. Er worden zo nu en dan nieuwe video's geplaatst, die na korte tijd weer verwijderd worden.

De releasedatum van Call of Duty: Advanced Warfare is op 4 november; de game is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. In de Call of Duty: Advanced Warfare preview van Yvo lees je wat we tot dusver weten over de game.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Derek Taal

Derek Taal

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Meer artikels van Derek Taal

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content