Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dragon Age Keep nu in open bèta

Geef vorm aan je fictieve verleden.

Dragon Age keep is in open bèta gegaan. De applicatie was eerder alleen op uitnodiging toegankelijk. Iedereen kan nu met zijn of haar Origin-account inloggen op de speciale Dragon Age Keep-website.

Dragon Age Keep is een interactief collage die je vorm laat te geven aan je persoonlijke Dragon Age-verleden. Beslissingen die je in Dragon Age: Origins en Dragon Age II hebt gemaakt worden door Dragon Age Keep opgeslagen om gebruikt te worden voor de verhaallijn van Dragon Age: Inquisition.

Saves van voorgaande Dragon Age-games worden niet gebruikt om dit zogenaamde 'tapestry' te creeëren. In plaats daarvan kijkt de applicatie naar je Origin-achievements voor zowel Dragon Age: Origins als Dragon Age II.

Het resultaat van dit automatische zoekwerk staat echter niet vast. Je kan onjuiste gegevens zelf aanpassen. Zo is het onder andere mogelijk om aan te geven wie je companions waren in Dragon Age: Origins.

Mocht je de eerdere Dragon Age-games niet hebben gespeeld, dan is Dragon Age Keep ook een uitkomst. De applicatie geeft kort en helder aan wat er in de voorgaande games is gebeurd en geeft nieuwe spelers de mogelijkheid om het verhaal van Dragon Age: Inquisition te verpersoonlijken.

De releasedatum van Dragon Age: Inquisition is 21 november voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en de Xbox One.

Cover image for YouTube videoDRAGON AGE™: INQUISITION Official Trailer – The Hero of Thedas

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dragon Age: Inquisition

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties