The Crew krijgt een tweede gesloten bta

Van 6 tot 10 november op PlayStation 4 en Xbox One.

De tweede gesloten bta voor The Crew vindt plaats tussen 6 en 10 november op de PlayStation 4 en Xbox One. Dat maakt uitgever Ubisoft bekend.

Aanmelden kan op de website van The Crew. Racefanaten die via Uplay een pre-order hebben geplaatst, krijgen gegarandeerd toegang tot de bta.

Tijdens de console-bta kunnen deelnemers de gehele Verenigde Staten verkennen en uitdagingen voltooien in twee van de vijf regio's, namelijk het Middenwesten en de oostkust. Tevens zijn de competitieve multiplayer-lobbies in beide regio's beschikbaar, inclusief twee van de vijf speelbare autoklassen.

De gesloten bta is beschikbaar voor alle PlayStation Network- en Xbox Live-leden, maar enkele online functies vereisen een PlayStation Plus- of Xbox Live Gold-lidmaatschap. De The Crew preview is hier te lezen.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Survival horror game Summerford aangekondigd

Spirituele opvolger voor Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark?

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread