Framerate Bloodborne gericht op 30fps

Volgens producent voornamelijk een gamedesignkeuze.

Ontwikkelaar From Software richt zich met Bloodborne op 30 frames per seconde (fps) voor gamedesignredenen, zo zegt producent Masaaki Yamagiwa in een interview met PlayStation Lifestyle.

Hoewel het nog niet helemaal zeker is, zegt Yamigawa dat het team zich momenteel richt op een resolutie van 1080p en 30fps. In Demon's Souls bleek dat 60fps niet goed werkte voor de game en momenteel blijkt dit ook het geval te zijn voor Bloodborne. Volgens Yamigawa werkt een framerate van 30 fps voor een actiegame als Bloodborne het beste en is dan ook de reden waarom daarop wordt geschoten.

In een Twitterbericht verklaart Yamigawa nogmaals dat 30fps niet de gouden standaard is voor actiegames in het algemeen, maar dat het een designkeuze is die voor Bloodborne het beste werkt.

De releasedatum van Bloodborne is op 6 februari en de game is verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Recentelijk werd al bekend gemaakt dat er een co-op multiplayermodus in Bloodborne wordt toegevoegd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Derek Taal

Derek Taal

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread