Gerucht: Meer Dark Souls II DLC op komst

Extra uitbreidingen duiken op in database Steam.

From Software heeft mogelijk meer downloadbare uitbreidingen (DLC) voor Dark Souls II in de planning. Daarop wijst een toevoeging aan de Steam Database onder de naam 'testdlc4,' zoals gevonden door een gebruiker van de sociale nieuwssite Reddit.

Crown of the Ivory King is de derde uitbreiding voor Dark Souls II. Deze wordt in de database van Steam aangegeven als 'testdlc3.' Eerder werd aangenomen dat dit de laatste DLC voor de actie-RPG zou zijn, omdat de Season Pass toegang geeft tot drie uitbreidingen. Eerder werden Crown of the Sunken King en Crown of the Old Iron King al uitgebracht.

Daarnaast wordt op Reddit gesproken over vier uitbreidingen. Een Halloween DLC Event, een Christmas DLC Event en twee downloadbare uitbreidingen zonder naam. Ook de locaties van de nieuwe gebieden worden genoemd. Zo zou bijvoorbeeld het schilderij van Nashandra in Drangleic Castle een rol spelen. De bron achter het mogelijke lek blijft anoniem: "beslis voor jezelf of het legitiem is of niet," stelt de lekker.

Naast de Steam-versie is Dark Souls II ook verkrijgbaar voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread