Xbox One-bundel met Assassin's Creed-games onthuld

Met Assassin's Creed IV: Black Flag en Assassin's Creed Unity. 

Er komt voor de Benelux een Xbox-One bundel met Assassin's Creed IV: Black Flag en Assassin's Creed Unity. Dit hebben Microsoft en Ubisoft officieel bekendgemaakt.

De Xbox One-bundel bestaat naast de digitale versies van beide Assassin's Creed-games uit een zwarte console, een controller en ťťn maand Xbox Live Gold-lidmaatschap. Het pakket ligt vanaf 4 november in de Belgische en Nederlandse winkels. De adviesprijs van de bundel is 399 euro.

Voor beide games krijg je een toegangscode. Assassin's Creed IV: Black Flag kun je na het downloaden direct spelen. Assassin's Creed Unity is wel alvast te downloaden, maar is vanaf de lancering op 13 november pas speelbaar.

Daarnaast bevestigt Microsoft de komst van nog meer bundels in het najaar. Zo komt er een Xbox One-bundel met Sunset Overdrive en een pakket met Call of Duty: Advanced Warfare. De releasedatum van beide games is vastgesteld op respectievelijk 31 oktober en 4 november.

bundel

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread