Nintendo opent webshop voor eShop-games

Digitale games via internet te koop.

Nintendo biedt voortaan digitale games aan in de webversie van de eShop, waar Wii U en Nintendo 3DS-games op te koop zijn. Daarmee gaat het bedrijf Sony en Microsoft achterna.

Games als Super Smash Bros. en Hyrule Warriors zijn er aan te schaffen en worden gekoppeld aan je Nintendo Network ID, waarna je ze automatisch naar je spelcomputer of handheld kunt downloaden. Ook zijn er downloadcodes beschikbaar, voor wanneer je een digitale titel cadeau wil doen. Daarnaast zijn games vooraf te bestellen. Bij een dergelijke pre-order worden ze vanaf de releasedatum automatisch op je systeem gezet.

Eerder kon je in de webversie enkel zien wat er in de eShop te vinden is, maar kon je er niets kopen. Dat is in veel gevallen nog steeds zo, omdat de koop-optie vooralsnog enkel voor Noord-Amerikaanse gamers is. Onduidelijk is nog wanneer de webshop wordt uitgerold naar Europa.

eshop

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread